Reactie Piratenpartij nav verkiezingsuitslag TK2017

Is de Piratenpartij teleurgesteld in de verkiezingsuitslag? Gaat de Piratenpartij verder en hoe? Na de uitslag voor de verkiezingen van de Tweede Kamer is het logisch dat de Piratenpartij teleurgesteld is. Wél willen wij de andere progressieve partijen feliciteren die met winst uit de verkiezingen zijn gekomen en waarin wij zien dat zij onderdelen van onze idealen hebben overgenomen. Hierdoor voelen wij ons toch vertegenwoordigd en weten we dat de op ons uitgebrachte stemmen niet verloren zijn gegaan.

Lees verder ->

Het bericht Reactie Piratenpartij nav verkiezingsuitslag TK2017 verscheen eerst op Piratenpartij.

Piratenpartij Nederland geeft startsein campagne

Op 15 en 16 oktober trapt de Piratenpartij haar verkiezingscampagne af in Utrecht. We organiseren een weekend met sprekers, workshops, live muziek, film en feest. Het ‘Piratencongres 2016’ is het eerste landelijke congres van de internationale beweging. Tijdens het congres stemmen de leden over de definitieve kieslijst en ons verkiezingsprogramma.

De lancering van het verkiezingsprogramma gebeurt op zondagavond 16 oktober. De afgelopen maanden is er druk samengewerkt op een online platform – door leden en niet-leden –

Lees verder ->

Het bericht Piratenpartij Nederland geeft startsein campagne verscheen eerst op Piratenpartij.